EXPERIENŢĂ, GENERAŢII, PROFESIONALISM

Clinica stomatologica DALMIO DENT din Chişinău vă stă la dispoziţie. Fondată în 2002 cu o echipă de medici excelent pregătiţi şi specializaţi în întreg spectrul afecţiunilor stomatologice. În funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte, DALMIO DENT vă propune o varietate de servicii dentare la standarde internaţionale: ortodonţie, estetică dentară, protetică dentară, implantologie, parodontologie, pedodonţie şi terapie stomatologică pentru maturi.

Echipamentul disponibil în cadrul clinicii ne permite realizarea tuturor lucrărilor stomatologice: implant dentar, lucrări protetice, aparate dentare, estetică sau albire dentară. Dacă aveţi nevoie de o simplă consultaţie sau de un tratament stomatologic complex, medicii DALMIO DENT vă sunt în permanenţă aproape, urmărind pas cu pas atingerea obiectivelor dumneavoastră, în materie de sănătate şi estetică dentară. La Clinica noastră, doctorii sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze. Credem că pacienţii mulţumiţi sunt adevărata carte de vizită pentru o clinică dentară.
O soluţie mai bună pentru un zâmbet sănătos – iată fraza cheie şi deviza care ne defineşte activitatea zi de zi. Zâmbetul Dumneavoastră este şi zâmbetul nostru.

Conştienţi că sănătatea nu este totul, dar totul fără sănătate nu înseamnă nimic, noi avem o viziune obiectivă asupra sănătăţii dentare şi promovăm o cultură pentru sănătate. Oferim oricărei persoane, indiferent de vârstă şi ocupaţie, consultaţii, diagnostică şi servicii stomatologice specifice în scopul prevenirii afecţiunilor dentare, promovării sănătăţii şi frumuseţii.  Astfel preţul serviciilor prestate corespund calităţii îndeplinirii lor.